Impactvolle technische platformen en communities - Oddessey Solutions
Impactvolle, schaalbare platformen en communities

Wij maken originele, intuïtieve apps, sms- en webapplicaties voor ambitieuze opdrachtgevers. Eigenlijk altijd avontuurlijke oplossingen. Als resultaat van ongeleide creativiteit, pure innovatiedrang en technische acrobatiek. Niet kunst om het kunstje. Maar wel ongeremde en open denkruimte, op weg naar verrassing en fascinatie. Dat zijn geweldige reizen naar geweldig succes. Succes dat steeds vaker de vorm van een platform of een community krijgt.

20 jaar ervaring
312 Projecten
9.3 Waardering

Een effectieve community waar jouw doelgroep samenkomt

Een community is een ontmoetingsplek voor jouw doelgroep. Daar waar ideeën, passie en betrokkenheid bij jouw business of idee gedeeld worden. Een plek waar je kennis vergaart, nieuwe inzichten krijgt, nieuwe markten creëert en weet wat er leeft en speelt bij de doelgroep.

Lees meer

Een digitaal platform waardoor jouw business schaalbaar wordt

Een intelligent en doordacht ontwikkeld platform digitaliseert en automatiseert je bedrijfsproces. Je hebt continu de vinger aan de pols, je maakt je business schaalbaar en je bouwt gecontroleerd aan je bedrijf.

Lees meer
"Oddessey Solutions levert! In de zin van op tijd, binnen budget en de gewenste kwaliteit."

MVO Nederland heeft voor Oddessey Solutions gekozen omdat zij in staat zijn om complexe systemen te bedenken & bouwen. Oddessey Solutions denkt mee en is als sparringpartner van enorme toegevoegde waarde. Hiernaast blinken zij ook uit in het gebruiksvriendelijk houden van deze systemen. Dat vinden wij erg belangrijk. Bovendien zochten we een flexibele partner.

De meeste developers zijn erg procesgericht en daardoor vaak minder flexibel. Wij zochten een partij die mee kon denken en gedurende het proces flexibel kon zijn waar nodig. In Oddessey Solutions hebben we die partner gevonden.

Mike van den Hof

MVO Nederland

Enkele cases

Onze apps, sms- en webapplicaties brengen mensen bij elkaar