Impactvolle technische platformen en communities - Oddessey Solutions
Wij bieden advies, begeleiding en ondersteuning gedurende het hele ontwikkelproces

Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, waardoor bedrijven kunnen meegroeien met de veranderende marktomstandigheden en de evoluerende behoefte van hun klanten. We begrijpen dat succesvolle bedrijven zich voortdurend moeten aanpassen en innoveren, en daarom bieden we voortdurende ondersteuning en onderhoud.

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat de oplossing van onze klanten altijd up-to-date en betrouwbaar blijft. We staan paraat om eventuele problemen op te lossen, updates uit te voeren en prestaties van de systemen te optimaliseren, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over technische zaken.

We zijn er trots op om een belangrijk onderdeel van onze klant uit te maken.

21 jaar ervaring
312 Projecten
9.3 Waardering

Concept en design

Bij het concept en design van maatwerk apps en platformen brengen we de klantrequirements in kaart en adviseren we over de beste oplossing en implementatie.

Onze focus ligt op interaction design voor een gebruiksvriendelijke gebruikerservaring (UX) en interface (UI). We ontwikkelen een klikmodel dat gevalideerd wordt door potentiële gebruikers. Vervolgens definiëren we een Minimum Viable Product (MVP) om snel feedback te verzamelen en verdere groei mogelijk te maken.

Development

Wij ontwikkelen schaalbare apps en webapplicaties met onder andere Laravel en Flutter. We hanteren een Agile aanpak, waarbij we beginnen met het ontwikkelen van een Minimum Viable Product (MVP). Het werk is verdeeld in sprints, waarbij we tussenopleveringen hebben om zo snel mogelijk de markt op te gaan en waardevolle feedback van gebruikers te verzamelen. Indien nodig kunnen we bijsturen op basis van deze feedback.

We streven naar continue optimalisatie van het product en zorgen voor geautomatiseerd testen om de kwaliteit te waarborgen. Door de doorontwikkeling op basis van de behoeften van gebruikers kunnen we een flexibel en klantgericht resultaat leveren.

Beheer en onderhoud

Wij nemen de hosting volledig uit handen, waarbij we samenwerken met onze ISO-gecertificeerde hosting partner. Deze certificering waarborgt een betrouwbare en veilige omgeving, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een stabiele omgeving. We zijn trots op de ISO-certificering, die ons streven naar kwaliteit en naleving van internationale normen onderstreept.

Daarnaast monitoren we de applicatie voortdurend, zodat eventuele problemen direct kunnen worden opgelost. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, staat ons supportteam 24/7 klaar. We waarborgen de privacy van de gebruikers, zodat de applicatie AVG-proof blijft. Daarnaast zorgen we met regelmatige security updates ervoor dat de data optimaal beveiligd blijft.

"Oddessey Solutions levert! In de zin van op tijd, binnen budget en de gewenste kwaliteit."

MVO Nederland heeft voor Oddessey Solutions gekozen omdat zij in staat zijn om complexe systemen te bedenken & bouwen. Oddessey Solutions denkt mee en is als sparringpartner van enorme toegevoegde waarde. Hiernaast blinken zij ook uit in het gebruiksvriendelijk houden van deze systemen. Dat vinden wij erg belangrijk. Bovendien zochten we een flexibele partner.

De meeste developers zijn erg procesgericht en daardoor vaak minder flexibel. Wij zochten een partij die mee kon denken en gedurende het proces flexibel kon zijn waar nodig. In Oddessey Solutions hebben we die partner gevonden.

Mike van den Hof

MVO Nederland

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties