Over Oddessey Solutions

In een wereld van algoritmes en codering lijkt empathie en intuïtie ver te zoeken.  Toch, de feiten zijn voor een organisatie soms net zo belangrijk als doen wat goed voelt. Oddessey Solutions combineert feiten en de logica van technologie met intuïtie en empatisch vermogen om organisaties optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij willen jouw organisatie leren kennen.

Wij gaan het gesprek aan; wie zijn jullie, wat drijft jullie organisatie en waar zijn jullie trots op? Wat zijn jullie uitdagingen, wat is de impact van onze oplossing op de organisatie en hoe verhoudt dit zich tot het grotere doel?

Als organisatie heb je oneindig veel keuzemogelijkheden als het gaat om de route die wordt afgelegd naar succes. Dus wanneer is het de juiste keuze voor de organisatie? Voor het optimaliseren van succes is er meer nodig dan alleen de ontwikkeling van een hoogkwalitatief product. Wij geloven in een creatief en inventief design, dat in lijn is met jullie eigenheid. Jullie zijn immers voor ons het belangrijkste ‘product’, wij willen helpen om jullie organisatie te optimaliseren. Om dit te realiseren willen we jullie echt leren kennen als organisatie én de mensen achter de organisatie. Wat maakt jullie uniek en wat zijn de belangrijkste uitdagingen om te komen tot waar jullie willen zijn.  We zoeken de verbinding met jullie op, willen zorgen wegnemen en jullie optimaal ondersteunen in de weg naar succes.

John

IT Project Manager

Meer over mij
linkedin-logo.svg
Tom

IT Project Manager

Meer over mij
linkedin-logo.svg

Zorgzaamheid

Wij zien onze diensten niet als het afleveren van enkel een product. Wij gaan graag een duurzame relatie aan. Wij nemen zorgen weg door mee te denken in hoe we jullie als organisatie kunnen laten groeien.

Kwaliteit

Vanuit een passionele drive en aanstekelijk perfectionisme, komen wij met de best passende oplossingen. Naast dat we inventief te werk gaan, zijn we streng op behouden van de kwaliteit.

Koen

Developer

Meer over mij
Niels

Developer

Meer over mij
Bobby

Security

Meer over mij
Amy

Office Manager

Meer over mij
linkedin-logo.svg

You never get a second chance to make a first impression

Clifford

Founder / Business Developer

Meer over mij
linkedin-logo.svg

Duurzame relaties

Klanttevredenheid is onaantastbaar binnen Oddessey Solutions. Samen vormen we een team en we zetten graag een extra stap als dat nodig is. Wij gaan een lange termijn relatie aan gebaseerd op gelijkwaardig partnerschap.

Vincent

Developer

Meer over mij

Authentiek ondernemerschap

Door onze ervaring, kennis en kunde durven wij beslissingen te nemen op basis van onze intuïtie. De verscheidenheid binnen ons team en de opdrachtgever maakt ons uniek en gebruiken wij daarom in ons voordeel.

Rob

UX Designer

Meer over mij

Inventief

Wij zoeken buiten de grenzen van technologie. Wij kijken naar de wereld om ons heen. Op die manier zien wij wat er nodig is en ons inleven in jullie organisatie en doelgroep. Zo komen we tot de meest vindingrijke en impactvolle oplossingen.

Roel

Developer

Meer over mij
Monique

Developer

Meer over mij

Schaalbare en impactvolle oplossingen

De oplossingen die wij ontwikkelen zijn duurzaam. Dit doen wij door verder te kijken dan de grenzen van technologie en ons in te leven in de maatschappij, opdrachtgever en de doelgroep. Vanuit passie en perfectionisme streven we naar de beste kwaliteit.

Transparant en vertrouwd

Dit staat voorop en betekent voor ons dat wij altijd eerlijk onze mening geven en openstaan voor het ontvangen van een eerlijk antwoord. Wij zorgen voor elkaar, voor onze medewerkers en de organisaties waar wij mee werken.

Together we set course for success!

Hoe wij werken

Oddessey Solutions creëert tools die van grote dromen en geniale plannen een tastbaar succesverhaal maken. Natuurlijk levert Oddessey Solutions high-end apps, sms- en webapplicaties. En natuurlijk is de service van hoog niveau en de prijs op orde. Maar Oddessey Solutions gaat verder. Door lef, partnerschap en expertise zijn wij jouw gids naar succes. Maak de reis van eurekamoment naar tastbaar succes met online applicaties die overtreffen, toekomstproof en megasmart zijn. Oddessey Solutions: samen bepalen we de koers naar jouw succes.

Maak een afspraak

Your journey in 5 steps

01

Research

02

Concepting

03

Realisation

04

Implementation

05

Care

Ook jouw digitale communicatie versterken?

Neem contact met ons op!