Samen jouw platform tot leven brengen - Oddessey Solutions
Dagdromen valt bij Oddessey in goede aarde, dat past bij ons. Ondernemers die naar zichzelf durven luisteren, luisteren ook naar ons. Dat werkt!

Samen denken, samen ondernemen, samen juichen. Integer in elk opzicht. Oorspronkelijk en eerlijk. Naar de klant, naar collega’s en naar jezelf.

Wij zijn een jong team, een collegiale familie met alle kunde in één huis. Bruisend van kennis, passie en oplossingsgerichte vindingrijkheid. We geven graag advies en nemen het ook aan. Samenhorig, schouder aan schouder. Waarbij onze zorg een continu hoog niveau kent. Dat is onze tweede natuur, met de focus bij te dragen aan het succes van de klant.

 

Betekenis van onze naam en logo

Partnerschap

Partnerschap gaat bij ons ver. Uitdagingen nemen wij serieus en daar liggen wij ook gewoon wakker van. Samen met jou zijn we verantwoordelijk voor de uitkomst. Als team en soms zelfs als gedreven investeerder. Gelijkwaardigheid is geen kwestie van hiërarchie, maar van respect.

Zorgzaamheid

Dat zit in ons DNA, dat is een mentaliteit die terugkomt in al ons handelen. We willen het goede doen en dat willen we goed doen. Telkens weer. Problemen oplossen, vragen beantwoorden voor ze gesteld zijn, nieuwe vragen stellen. Hebben we genoeg gevochten voor de klant? Is deze oplossing toekomstbestendig? Is het innovatief genoeg? Never stop questioning!

Integriteit

Voor ons is integriteit een breed begrip. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn daarin bouwstenen voor commitment. Ze vormen de brandstof voor ons streven naar beter en ook best. Integer in loyaliteit betekent voor ons ook ‘nee’ zeggen als we nee bedoelen. Als helper en als zorger, niet als blinde uitvoerder. Standaard is taboe, terwijl intuïtie en echtheid de route uitzetten.

John

IT Project Manager

Over mij
linkedin-logo.svg
Tom

IT Project Manager

Over mij
linkedin-logo.svg

Samen brengen we jouw platform of community tot leven

Vrijheid is de brandstof voor onze fantasie

Koen

Developer

Over mij
Niels

Developer

Over mij
Bobby

Security

Over mij
Daphne

Trainee

Over mij

Techniek en intuïtie vormen de basis van ons succes

Clifford

Founder / Business Developer

Over mij
linkedin-logo.svg

We sluiten vriendschap tussen gevoel en techniek

Raymond

Trainee

Over mij

Wij creëren het gezondste klimaat en verbinden dit aan jouw succes

Rob

UX Designer

Over mij

Nieuwsgierigheid is onze grootste drijfveer…

Roel

Developer

Over mij
Monique

Developer

Over mij

…en de wind is uiteindelijk de gids van ons lot.

Enkele cases

Onze apps, sms- en webapplicaties brengen mensen bij elkaar