La Permanence - Oddessey Solutions

Opdrachtgever La Permanence wil met betekenisvolle, aantrekkelijke content fietsliefhebbers inspireren en motiveren, daarbij geholpen door profit en non-profit partners. La Permanence wil meer consumenten bereiken met aantrekkelijke, relevante content. Oddessey Solutions helpt hen met de nieuwe manier van contentbeleving te vertalen in een relevante mobiele applicatie.

Samenwerking
Sinds 2018
Bereik
Nederland & België
Aantal cyclespots
1000+

Onze oplossing

Oddessey Solutions ontwikkelt in samenwerking met La Permanence de LaP.cc app: een digitale gids met interessante cyclespots en routes voor wielerliefhebbers. De app bevat – voor fietsliefhebbers – relevante content en verbindt zakelijke partners op een natuurlijke wijze aan haar potentiële klanten.

De LaP.cc app geeft de gebruiker een overzicht van fietscafés, eetgelegenheden, fietszaken, wielershops en fietsvriendelijke overnachtingen op de route. Daarnaast vindt de gebruiker in de app een verzameling van de mooiste fietsroutes en bijbehorende hotspots in binnen- en buitenland.

De uitdaging

De fietsliefhebber staat centraal voor La Permanence. Vanuit die positie dacht en ontwikkelde Oddessey Solutions mee: van concept-inhoudelijk over aan de marketing rondom de app tot aan een feilloze technisch uitvoering en ondersteuning. Binnen deze samenwerking was er alle ruimte voor de creatieve invulling van de content en de initiatieven van de zakelijke participanten. Oddessey Solutions toonde zich op deze manier als een waardevolle partner doorheen heel het denk- en ontwikkelingsproces.

"Oddessey Solutions en La Permanence durven kritisch naar elkaar te zijn en communiceren regelmatig."

Wij communiceren regelmatig om elkaar te blijven begrijpen. We weten dat we dat we altijd bij elkaar terecht kunnen. Doordat we een verlengstuk van elkaar zijn, vullen we elkaar goed aan en kunnen we elkaar versterken.

Martijn Valks

La permanence

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties