The journey of Oddessey Solutions & La Permanence

Destination: LaP.cc app

Case La Permanence

Opdrachtgever La Permanence wil met betekenisvolle, aantrekkelijke content fietsliefhebbers inspireren en motiveren. In 2015 startte La Permanence met de ontwikkeling van een interactieve reisgids voor wielertoeristen, waarbij profit en non-profit partners zijn betrokken. Doel van de reisgids is enerzijds het bevorderen van de sport in het algemeen en anderzijds het verbinden van de zakelijke en consumentenmarkt.

La Permanence wil meer consumenten bereiken door te verrassen met aantrekkelijke, relevante content. Ze zoeken hierbij een partner die hun nieuwe manier van contentbeleving kan vertalen in een betekenisvolle app. Techniek mag daarbij geen belemmering zijn als het gaat om het creëen en delen van slimme content.

Klant

La Permanence

Deliverables

App development

See more

https://www.lap.cc

Our solution

De ontwikkeling van LaP.cc: een interactieve app met de mooiste cyclespots en een spaarsysteem voor wielertoeristen.

Oddessey Solutions ontwikkelt in samenwerking met La Permanence de LaP.cc app: een digitale gids met interessante cyclespots en routes voor wielerliefhebbers. Met de app heeft de gebruiker een volledige, interactieve wielergids in zijn of haar broekzak. De app bevat interessante content voor de doelgroep en verbindt de zakelijke deelnemers aan het initiatief op een natuurlijke wijze aan haar potentiële klanten. De LaP.cc app geeft de gebruiker een overzicht van fietscafés, eetgelegenheden, fietszaken, wielershops en fietsvriendelijke overnachtingen op de route. Daarnaast vindt de gebruiker in de app een verzameling van de mooiste fietsroutes en bijbehorende hotspots in binnen- en buitenland. Ook kan de appgebruiker premies sparen tijdens een bezoek aan cyclespots. De gespaarde premies zijn vervolgens te verzilveren in de online LaP shop.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Voor een optimale gebruikservaring hebben we gekozen voor aan native app. Dit is een uitstekende basis om op door te ontwikkelen. Daar achter zit een uitgebreid Content Management System (CMS) waarmee La Permanence de content makkelijk en snel kan beheren. Een nieuwe spot is op dit manier zo toegevoegd aan de app.

Meer over apps

Klant aan het woord

La Permanence vertelt

De relatie met Oddessey gaat verder dan met andere appbouwers. Waar anderen vooral uitvoerend hun opdrachtgevers bedienen, kunnen we bij Oddessey rekenen op gelijkwaardig partnerschap. We zochten een partij waarmee we een samenwerking kunnen aangaan voor de langere termijn. Oddessey Solutions is ontzettend sterk in technische ontwikkeling en onderscheidt zich door de kwaliteit die ze leveren en hun snelheid van werken. Door de volledige technische ontzorging van Oddessey kunnen wij ons focussen op het product en de markt.

“Oddessey Solutions en La Permanence durven kritisch naar elkaar te zijn en communiceren regelmatig om elkaar te blijven begrijpen. We weten dat we altijd bij elkaar terecht kunnen. Doordat we een verlengstuk van elkaar zijn, vullen we elkaar goed aan en kunnen we elkaar versterken.”

Martijn Valks

Oprichter
La Permanence

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. La Permanence app in cijfers:

Aantal actieve gebruikers

2180

Aantal spots

1000+

Bereik

NL&EU

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

In deze opdracht was de focus op de eindgebruiker van groot belang. Door de samenwerking met Oddessey Solutions is techniek geen belemmerende factor meer. Hierdoor ontstond er veel ruimte voor de creatieve invulling van de content en de initiatieven van de zakelijke participanten. Als veel mogelijk is, heb je ook de ruimte om outside the box te denken. Dat is mooi, maar natuurlijk moet het belang van de eindgebruiker centraal blijven staan, want het hoofddoel blijft uiteindelijk het genereren van zoveel mogelijk kwalitatieve app gebruikers.

Oddessey Solutions is naast een technische ontwikkelaar ook een partner die meedenkt met haar opdrachtgevers. Ook buiten de techniek om. Door samen te sparren wordt er vanaf verschillende invalshoeken naar de ontwikkeling van de app gekeken: van concept-inhoudelijk tot aan de marketing rondom de app.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

Tom Hoekstra

IT Projectmanager

Neem contact op