The journey of Oddessey Solutions & Creative Clicks

Destination: Global sms-platform inclusief gekoppelde sms-applicaties

Case Creative Clicks

Creative Clicks ontwerpt en vermarkt digitale marketingtools. Ze richten zich met name op de communicatie via mobiele telefoons. Voor klanten wereldwijd ontwierp Creative Clicks een sms-platform. Aan Oddessey Solutions de vraag om het sms-platform technisch te ontwikkelen en bouwen.

Ook krijgt Oddessey Solutions de opdracht om de tientallen maatwerkapplicaties te bouwen die gekoppeld zullen worden aan het platform. Creative Clicks zoekt een partner die ontzorgt en meedenkt en die naast de ontwikkeling van maatwerkapplicaties ook advies geeft en support biedt. 

Klant

Creative Clicks

Deliverables

Web Development & SMS-development

See more

https://creativeclicks.com/

Our solution

Een geavanceerd sms-platform met integratie van wereldwijde sms-applicaties

Oddessey Solutions ontwikkelt voor Creative Clicks een professioneel sms-platform waaraan een enorme diversiteit van mobiele maatwerkapplicaties kan worden gekoppeld. Een overzichtelijk dashboard in het platform geeft een helder overzicht van de gekoppelde sms-applicaties. Bovendien biedt het platform inzicht door rapportages, analyses en voorspellingen. ​ Via het platform kan Creative Clicks wereldwijd miljoenen mensen bereiken met een breed scala aan sms-diensten. Pijlsnel, doeltreffend en 24/7. Naast de realisatie van het platform en de maatwerkapplicaties biedt Oddessey Solutions ook advies en support. Het waarborgen van continuïteit, pijlsnel schakelen en intensief samenwerken staan hierbij centraal.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt een duurzaam sms-platform en tientallen maatwerkapplicaties waarmee Creative Clicks miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Pijlsnel, doeltreffend en 24/7.

Diensten Oddessey

Klant aan het woord

Creative Clicks vertelt

Oddessey Solutions heeft een betrouwbare, geavanceerde oplossing ontwikkeld. Topkwaliteit op maat, dankzij een slimme manier van bouwen. De mobiele applicaties zijn dag en nacht beschikbaar. Bovendien worden ze continu gemonitord. Mocht er tóch een storing optreden dan wordt deze direct opgelost. En dat is belangrijk, want vertragingen van een paar seconden kosten al snel duizenden euro’s. Creative Clicks kan zich nu concentreren op hun corebusiness: wereldwijd nieuwe applicaties inzetten en de eigen organisatie verder versterken en uitbreiden.

“Oddessey Solutions is extreem goed in wat ze doen: de applicaties zijn van topkwaliteit, de service is zeer snel, evenals de levertijden. We zijn erg te spreken over de support die wordt geboden en verbazen ons nog altijd over het snel kunnen schakelen. We zijn meer dan honderd procent tevreden en kennen eigenlijk geen betere leverancier. Daarbij zijn onze contactpersonen bij Oddessey Solutions ook gewoonweg fijne gasten.”

Raymond Kokken

Oprichter & CEO
Creative Clicks

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. De Sms-applicatie in cijfers:

Gebruikers

100+ mln

Verzonden Berichten

50+ mln

Actief in Landen

60+

SMS-diensten

115+

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen

De grootste uitdaging in deze opdracht was de internationale regelgeving voor sms-diensten. Elk land kent zijn eigen wet- en regelgeving en werkt met andere providers. Creative Clicks leverde Oddessey Solutions een uitgebreide lijst van specificaties en eisen aan per land. Een enorme uitdaging om alle systemen technisch zo te bouwen dat ze conform de verschillende wet- en regelgeving functioneerde. 

Door de slimme manier van bouwen en de uitstekende marketing van Creative Clicks bereikten we samen miljoenen gebruikers worldwide. Creative Clicks heeft voor Oddessey gekozen, omdat de applicaties van Oddessey bewezen succesvol zijn en dus erg goed converteren. Bovendien is Oddessey Solutions uitermate flexibel. Inmiddels is Creative Clicks één van de grootste partijen in de wereld. Daar heeft Oddessey Solutions een grote bijdrage aan geleverd.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager ontwikkeling Creative Clicks

Neem contact op