Creative Clicks - Oddessey Solutions

Creative Clicks ontwerpt en commercialiseert digitale marketingtools. Ze richten zich vooral op Mobile Marketing. Oddessey Solutions ontwierp en bouwde samen met Creative Clicks een sms-platform voor hun global klantenportfolio.

Samenwerking
Sinds 2011
Transacties
150+ miljoen
Actief in
190+ landen

De oplossing

Het globale karakter van het platform was meteen ook de grootste uitdaging in deze opdracht. Elk land kent immers zijn eigen wet- en regelgeving en werkt met andere mobiele providers. Oddessey Solutions bouwde een platform dat conform de verschillende wet- en regelgeving functioneert.

Creative Clicks heeft voor Oddessey Solutions gekozen, omdat de applicaties van Oddessey Solutions bewezen succesvol zijn, zowel technisch als commercieel. Ondertussen is Creative Clicks uitgegroeid tot één van de grootste spelers wereldwijd in de mobile marketing. Oddessey Solutions heeft daar een grote bijdrage aan geleverd.

De uitdaging

De grootste uitdaging in deze opdracht was de internationale regelgeving voor sms-diensten. Elk land kent zijn eigen wet- en regelgeving en werkt met andere providers. Creative Clicks leverde Oddessey Solutions een uitgebreide lijst van specificaties en eisen aan per land. Een enorme uitdaging om alle systemen technisch zo te bouwen dat ze conform de verschillende wet- en regelgeving functioneerde.

Door de slimme manier van bouwen en de uitstekende marketing van Creative Clicks bereikten we samen miljoenen gebruikers worldwide. Creative Clicks heeft voor Oddessey gekozen, omdat de applicaties van Oddessey bewezen succesvol zijn en dus erg goed converteren. Bovendien is Oddessey Solutions uitermate flexibel. Inmiddels is Creative Clicks één van de grootste partijen in de wereld. Daar heeft Oddessey Solutions een grote bijdrage aan geleverd.

"Oddessey Solutions is in staat betrouwbare en geavanceerde oplossingen te ontwikkelen."

Oddessey Solutions ontwikkeld topkwaliteit op maat, dankzij een slimme manier van bouwen. Ze zijn extreem goed in wat ze doen: de applicaties zijn van topkwaliteit, de service is snel & efficiënt, evenals de levertijden. We zijn erg te spreken over de support die wordt geboden en verbazen ons nog altijd over het snel kunnen schakelen. We zijn meer dan honderd procent tevreden en kennen eigenlijk geen betere leverancier. Daarbij zijn onze contactpersonen bij Oddessey Solutions ook gewoonweg fijne gasten.

Raymond Kokken

Creative Clicks

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties