TheTrueTalentTeam - Oddessey Solutions

TheTrueTalentTeam biedt met haar producten en diensten voor talentontwikkeling inzicht in kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen van mensen via de talentmethodieken de Me.-scan en We.-scan. Oddessey Solutions krijgt de opdracht om de methodiek Me. te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en schaalbare webapplicatie.

Samenwerking
Sinds 2015
Uitrol platform
Internationaal
Aantal Me.-Scans
15.000+

Onze oplossing

Oddessey Solutions ontwikkelde voor TheTrueTalentTeam de Me.-scan: een webapplicatie, die gebruikers versneld inzicht geeft in zijn of haar kwaliteiten en valkuilen. Bezoekers kunnen via de “Me. Website” een assessment afleggen. Binnen 15 minuten doet iemand de Me.-scan en genereert de Me.-scan een rapport, dat inzicht geeft in drijfveren, gedrag en ontwikkelbare talenten. TheTrueTalentTeam gebruikt de Me.-rapportage als startpunt voor talentontwikkeling van individuen en teams.

De uitdaging

De vertaling van de complexe Me. methodiek naar een online applicatie was een complexe analyse-uitdaging. Oddessey Solutions werkte hierin samen met The True Talent Team om hun methodiek zo accuraat en trouw mogelijk om te zetten in een gebruiksvriendelijk online proces. Tevens ontwikkelde Oddessey Solutions de webapplicatie Me.-scan onder grote tijdsdruk, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat. Waar nodig was Oddessey Solutions in staat op te schalen en aanpassingen door te voeren. Oddessey Solutions toonde zich hier als de betrouwbare partner die de diensten van haar klanten naar een hoger level tilt.

"Binnen no-time heeft Oddessey Solutions een applicatie geleverd die voldoet aan de gestelde requirements."

Oddessey Solutions heeft verrast met de korte doorlooptijd van dit project. Bovendien heeft Oddessey haar meerwaarde getoond als partner. Ze kunnen denken vanuit de toekomstige gebruiker en maken zo gebruiksvriendelijke applicaties.

Oddessey voert niet alleen uit, maar denkt aan het einddoel, waarvoor we de applicatie destijds hebben ontwikkeld. De applicatie sluit aan bij de behoefte van de gebruiker en samen met Oddessey kunnen we blijven doorontwikkelen.

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties