Vindy - Oddessey Solutions

Vindy is een online klusplatform. Via de website geplaatste klussen in en om het huis worden gekoppeld aan een vakman in de regio van de opdrachtgevers. Vindy is een succesvol concept dat de overstap van website naar een mobiele app wilde maken. Oddessey Solutions ontwikkelde een app die het beide doelgroepen makkelijker maakt om met Vindy te werken: overal en 24/7.

Samenwerking
sinds 2017
Actief in
Nederland & België
Transacties
10.000+

Onze oplossing

Oddessey Solutions ontwikkelde twee apps, beide aangesloten op het bestaande Vindy platform. De Vindy app voor bedrijven maakt het voor de vakman mogelijk eenvoudig en snel reageren op geplaatste klussen. Integratie met een online agenda zorgt voor een efficiënt en accuraat afspraakbeheer.

De Vindy app voor particulieren maakt het mogelijk om eenvoudig een klusopdracht te plaatsen. Via een persoonlijk dashboard kan de gebruiker de geplaatste opdracht beheren. Status en reacties zijn eenvoudig te volgen. Beide apps hebben geleid tot een verhoogde conversie en betrokkenheid van zowel vakmannen (en -vrouwen) als particulieren.

De uitdaging

De bestaande architectuur en infrastructuur was het uitgangspunt in deze opdracht. Oddessey Solutions koppelde beide nieuwe apps aan het bestaande platform en kon door – een intensieve samenwerking met Vindy – twee efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame apps opleveren, geënt op het bestaande succes. Door de mobiele uitbreiding van de matchmaking diensten, slaagde Vindy erin om dichter bij hun gebruikers te staan en zo de toegevoegde waarde significant te vergroten. Oddessey Solution speelde een sleutelrol in het bereiken van deze ambitie.

"Oddessey Solutions heeft zich voor aanvang van de opdracht uitstekend verdiept in het type platform waar wij naar op zoek waren. Het ene platform is het andere namelijk niet."

Oddessey is niet alleen de technische partij die je zoekt bij het maken van een app. Van start tot oplevering wordt er goed na- en meegedacht over het proces en hoe een app het best aan kan sluiten op de behoeften van de doelgroep. Communicatief is Oddessey Solutions erg sterk en ze brengen vooraf helder in kaart wat en wanneer je iets kan verwachten. En niet in de laatste plaats: ze komen hun afspraken ook na!

Mike Slaats

Vindy

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties