The journey of Oddessey Solutions & Vindy

Destination: de handige App van Vindy

Case Vindy application

Een handige app die het online klusplatform van Vindy laat groeien en verder professionaliseert.

Vindy is een online klusplatform. Via de website van Vindy worden geplaatste klussen in en om het huis gekoppeld aan een vakman in de regio van de opdrachtgevers. Het concept is een groot succes en de website wordt veelbezocht en gebruikt door zowel de vakman enerzijds als de klanten die op zoek zijn naar een klusjesman anderzijds.

Vanuit de doelgroep wordt duidelijk dat er behoefte is aan een tool die het de gebruikers mogelijk maakt om ook onderweg via de mobiele telefoon geplaatste opdrachten te beheren. Aan Oddessey Solutions de opdracht om een app te ontwikkelen die het beide doelgroepen makkelijker maakt om met Vindy te werken: overal en 24/7.

Klant

Vindy

Deliverables

App development

See more

https://www.vindy.nl

Our solution

Integratie van een bestaand platform in twee afzonderlijke, gebruikersvriendelijke apps

Oddessey Solutions ontwikkelt twee verschillende apps die beide aangesloten zijn op het bestaande online Vindy platform. Binnen de Vindy app voor bedrijven kan de vakman eenvoudig en snel reageren op geplaatste klussen en deze automatisch in zijn of haar eigen agenda plaatsen.

Binnen de Vindy app voor particuliere gebruikers kunnen mensen eenvoudig een klus plaatsen. Via een persoonlijk dashboard kunnen zij vervolgens de geplaatste opdracht beheren. Status, reacties en opdrachten zijn eenvoudig te volgen. De beide apps worden door hetzelfde platform gevoed en leiden tot een verhoogde conversie voor Vindy.

Neem contact op

Klant aan het woord

Vindy vertelt

Oddessey Solutions heeft zich voor aanvang van de opdracht uitstekend verdiept in het type platform waar wij naar op zoek waren. Het ene platform is het andere namelijk niet. De gebruikers van het Vindy platfom hebben andere behoeften dan de gebruikers van een app. Het is dus heel belangrijk om je vooraf in de gebruiker in te leven. Zo weet je hoe een platform gebruikt gaat worden en hoe je beide apps daar het beste bij aan laat sluiten. Het is Oddessey Solutions gelukt om twee bijzonder gebruikersvriendelijke apps op te leveren.

“Oddessey is niet alleen de technische partij die je zoekt bij het maken van een app. Van start tot oplevering wordt er goed na- en meegedacht over het proces en hoe een app het best aan kan sluiten op de behoeften van de doelgroep. Communicatief is Oddessey Solutions erg sterk en ze brengen vooraf helder in kaart wat en wanneer je iets kan verwachten. En niet in de laatste plaats: ze komen hun afspraken ook na!”

Mike Slaats

Oprichter & CEO
Vindy

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt de Vindy app voor bedrijven en de Vindy app voor particulieren. Beide apps zijn een succesvol verlengstuk van de website van Vindy, doordat ze compatibel zijn met de bestaande technologie. De apps zorgen voor een hogere klanttevredenheid onder beide gebruikersgroepen. Bovendien onderscheidt Vindy zich van concurrenten door een verbeterde propositie.

Diensten Oddessey

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. De Vindy app in cijfers

App instalaties

1000+

Gebruikers

1000+

Transacties

10.000+

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

In deze opdracht van Vindy was de technische uitdaging de grootste uitdaging. Beide apps moesten gekoppeld worden aan het bestaande platform. Dit platform, de website, was het uitgangspunt en dus was de bestaande architectuur van de Vindy website een gegeven. Oddessey Solutions had de uitdaging creatieve oplossingen te creƫren.

Door een intensieve samenwerking met het team van Vindy is het gelukt duurzame apps te ontwikkelen, die gekoppeld zijn aan de bestaande architectuur van het oorspronkelijke online platform. Door deze soepele aansluiting spaart Vindy tijd en kosten uit. En dat voelt goed.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

Tom Hoekstra

Projectmanager

Neem contact op