The journey of Oddessey Solutions & SLOOPdeCRISIS.nl

Destination: Landelijk in te zetten sms-applicatie van omvang

Case Sloop de Crisis

Massacommunicatie via sms-applicatie die leidt tot succes van SLOOPdeCRISIS.nl.

SLOOPdeCRISIS.nl is een veilingsite voor consumenten in Nederland, die op zoek zijn naar een besparing op hun kosten voor onder andere energie, zorg en telecommunicatie. De veilingsite gaat uit van de kracht van het collectief. Door groot in te kopen kan SLOOPdeCRISIS.nl voor de deelnemers een aantrekkelijke besparing op hun vaste lasten realiseren. Het veilingsysteem ligt aan de basis van dit succesvolle concept.

Oddessey Solutions krijgt de opdracht om een sms-applicatie te ontwikkelen die het aantal deelnames aan de veilingen op SLOOPdeCRISIS.nl maximaliseert.

Klant

SLOOPdeCRISIS.nl

Deliverables

SMS-development

See more

https://www.koopkracht.nl/

Our solution

Landelijk in te zetten efficiënte sms-applicatie met hoog conversiegehalte.

Oddessey Solutions ontwikkelt voor SLOOPdeCRISIS.nl een snelle, doeltreffende sms-applicatie. Na aanmelding via de website komen deelnemers in een centrale database. De sms-applicatie verzorgt vervolgens automatisch de verzending van meldingen over nieuwe veilingen. Deelnemers melden zich via het sms-bericht aan voor een veiling. Na afloop van de veiling volgt eveneens een bericht. ​ Met de ontwikkelde sms-applicatie wordt in één keer een hele massa aan deelnemers persoonlijk bereikt. De sms-applicatie maakt de overstap erg laagdrempelig. Hierdoor draagt de applicatie bewezen bij aan een sterk verhoogde conversie.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt een efficiënte sms-applicatie, die zorgt voor een explosieve groei in het aantal klanten dat via SLOOPdeCRISIS.nl overstapt naar goedkopere dienstverlening.

Diensten Oddessey

Klant aan het woord

Sloop de Crisis vertelt

Oddessey Solutions heeft een betrouwbare, succesvolle sms-applicatie ontwikkeld. Ze zijn een speler van omvang die door hun expertise, flexibiliteit en vermogen tot schaalbaarheid in staat is landelijk de markt te bedienen. Oddessey Solutions is betrokken en toegewijd. Ze staan 24/7 voor je klaar.

“SLOOPdeCRISIS gaat voor het besparen van de vaste lasten van alle Nederlanders en gelooft in de kracht van het collectief”

SLOOPdeCRISIS.nl

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. SLOOPdeCRISIS.nl in cijfers:

Aantal Deelnemers

933000

Tevredenheid Gebruikers

94%

Gemiddelde Besparing

€ 335

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen

De grootste uitdaging in deze opdracht was het kunnen verwerken van de enorme piekbelastingen. Tijdens en na het tv-programma Sloop de Crisis steeg het aantal aanmeldingen via de website explosief. Oddessey moest een sms-applicatie leveren die garandeert dat de aangemelde gebruikers op het juiste moment de juiste sms-berichten ontvangen.

Door jarenlange expertise in sms-applicaties is Oddessey Solutions in staat om succesvolle, efficiënte diensten te leveren van het hoogste niveau. Bovendien is Oddessey schaalbaar, waardoor zij moeiteloos mee kan groeien met het succes van SLOOPdeCRISIS.nl.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager

Neem contact op