Streaky - Oddessey Solutions

Mike Slaats is YouTuber en oprichter van Streaky. Mike wil met Streaky mensen uitdagen om hun dagelijkse doelen te bereiken en zo een persoonlijke “streak” te scoren. De boodschap van Streaky? “Get your SH*T done with Streaky!” Oddessey Solutions kreeg de opdracht om het concept van Streaky te vertalen naar een aantrekkelijke mobiele applicatie.

Doelstelling
Dagelijks doelen bereiken
Aantal doelen behaald
60.000+
Actief
Wereldwijd

Onze oplossing

Oddessey Solutions ontwikkelt de Streaky app, een vrolijke, gebruiksvriendelijke app die op een leuke manier helpt om je dagelijkse doelen te halen. De app is bedoeld voor iedereen die elke dag een beetje wil groeien. Door dagelijks je doelstellingen, voortgang en “mood” te volgen, helpt Streaky je efficiënter en effectiever om te gaan met je doelen. De missie van Streaky is om mensen en organisaties te laten groeien in geluk en rendement.

De uitdaging

Oddessey Solutions ontwikkelde de app als MVP (Minimum Viable Product), zo kon het concept eerst uit getest worden bij de eindgebruikers zonder hoge ontwikkelingkosten. Het resultaat was een efficiënte hybride app, een combinatie van app en website. Ondanks de “lean” aanpak deed de app geen concessies op gebruiksvriendelijkheid en design en werden functionaliteiten zoals notificaties, instellingen en animaties in de eerste versie opgeleverd. Het Oddessey Solutions Agile proces zorgde voor een korte doorlooptijd, efficiënt gebruik van middelen en mensen en snelle, succesvolle lancering.

"Oddessey Solutions heeft als geen ander mijn wensen kunnen vertalen naar een stukje techniek."

Het is inmiddels alweer de tweede keer dat ik samenwerk met Oddessey Solutions. Ook dit keer kon ik weer volledig vertrouwen op hun expertise. Ze denken mee bij de ontwikkeling en uitvoering van je idee, concept en applicatie, daarom voelt werken met Oddessey als echt teamwerk.

Mike Slaats

Streaky

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties