The journey of Oddessey Solutions & Streaky

Destination: De doeltreffende app van Streaky

Case Streaky Application

Mike Slaats is YouTuber en oprichter van meerdere start-ups, waaronder Streaky. Mike wil met Streaky mensen uitdagen om hun dagelijkse doelen te bereiken en zo een persoonlijke streak te scoren. De boodschap van Streaky? Get your sh*t done with Streaky. Door op een leuke manier elke dag een doel te bepalen en halen, bereiken zowel consumenten als ondernemers op een efficiënte en effectieve manier hun doelen.

Aan Oddessey Solutions de opdracht om het concept van Streaky te vertalen naar een aantrekkelijke mobiele applicatie: de Streaky app. Belangrijk bij de ontwikkeling van de app zijn oog voor gebruiksvriendelijkheid en een trendy design.

Klant

Streaky

Deliverables

App Development

See more

https://streaky.io

Our solution

Een toegankelijke app die gebruikers op een leuke manier helpt bij het behalen van dagelijkse doelen.

Oddessey Solutions ontwikkelt de Streaky app, een vrolijke app die de gebruiker op een leuke manier helpt om dagelijkse doelen te halen. De app is bedoeld voor iedereen die iedere dag een beetje beter wil worden. Streaky vraagt je eerst hoe je je voelt vandaag, daarna bepaal je je doel voor die dag. Heb je aan het einde van de dag je doel behaald dan is er tijd voor het vieren van weer een succesmomentje. Bovendien bouwen gebruikers door het behalen van de dagelijkse doelen een steeds grotere streak.

Streaky zorgt ervoor dat je efficiënter en effectiever omgaat met je doelen. Door het gebruik van de Streaky app groeien mensen en organisaties in geluk en rendement.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt de Streaky app: een mobiele applicatie, waarmee gebruikers op een leuke en makkelijke manier hun dagelijkse doelen behalen. Door het verlengen van je streak wordt je gemotiveerd om elke dag weer je het beste uit jezelf te halen.

Diensten Oddessey

Klant aan het woord

Streaky vertelt

“Oddessey Solutions is bereid om mee te denken met de klant en doet dit ook graag. Ik had van te voren een duidelijk doel voor ogen met de realisatie van Streaky. Oddessey Solutions heeft vervolgens als geen ander mijn wensen kunnen vertalen naar een stukje techniek wat ik zelf nooit had kunnen bedenken.”

“Het is inmiddels alweer de tweede keer dat ik samenwerk met Oddessey Solutions. Ook dit keer kon ik weer volledig vertrouwen op de hun expertise. Ze denken mee bij de ontwikkeling en uitvoering van je applicatie, daarom voelt werken met Oddessey als echt teamwerk.”

Mike Slaats

Oprichter & CEO
Streaky

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. De Streaky app in cijfers:

Aantal app instalaties

10.000+

Aantal gebruikers

10.000+

Aantal Streaky doelen behaald

60.000+

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

In de opdracht van Streaky werd Oddessey uitgedaagd om de app als MVP (Minimum Viable Product) te ontwikkelen om zo het concept eerst te kunnen testen bij de eindgebruikers zonder hoge initiële kosten. Er is gekozen voor het ontwikkelen van een hybride app, waarbij de basis is opgebouwd zoals een native app en daarnaast een deel van de content geplaatst wordt op een website.

Ondanks een minimale investering moest de app wel goed scoren op gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk design. Om dit te bereiken moesten een groot aantal features toegevoegd worden, zoals notificaties, instellingen en animaties. Door de app hybride te ontwikkelen en het proces agile te organiseren heeft Oddessey Solutions in korte tijd een succesvolle lancering mogelijk gemaakt.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

Tom Hoekstra

Projectmanager

Neem contact op