Cee platform - Oddessey Solutions

Cee is gespecialiseerd in crossmediale campagnes, mobiele marketing en mobiele tagging-oplossingen. Endeavourmedia geeft Oddessey Solutions de uitdaging om de CEE app te laten ontwikkelen me een slimme scantechnologie. Oddessey Solutions heeft de app ontwikkeld voor 3 verschillende besturingssystemen, iOS, Android en Windows, waarmee de klanten van Endeavourmedia de stap van offline naar online marketing verkleinen.

Doelstelling
Van off- naar online marketing
Ontwikkeling
Slimme scantechniek
Bereik
Worldwide

Scantechniek ingezet voor Qmusic

Qmusic, een van de meest populaire radiostations in de Benelux, was op zoek om de offline OOH postercampagne combineren met een interactief online luik. Oddessey Solutions ontwikkelde en gebruikte het Scan-and-Use platform CEE om – middels de Qmusic app – van de campagne-posters interactieve billboards te maken.

Scannen van het magazine van Chantal Janzen

Traditionele magazines verliezen aan populariteit door de digital content platforms & kanalen. &C en Oddessey Solutions ontwikkelden samen een naadloze “augmented” omnichannel lezersbeleving door het magazine te verrijken met content in de app. Oddessey Solutions realiseerde dit door de &C app uit te breiden met scan functionaliteit van het CEE Platform.

"Gesprekken waren serieus maar daarnaast enorm veel gelachen tijdens onze plezierige samenwerking."

Als COO ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Naast de operationele kant werk ik samen met de CEO Babak Monfared om de leidende principes, het beleid en de missie voor de organisatie vast te stellen, worldwide. Wij zochten een uiterst betrouwbare partner die met ons mee kon groeien en de volledige zorg die bij de ontwikkeling van een app hoort weg te nemen. Dit hebben we gevonden bij onze partner Oddessey Solutions met hun buitengewone expertise. Gesprekken waren serieus maar daarnaast ook enorm veel gelachen tijdens onze plezierige samenwerking.

Petrit Kabashi

CEE Platform

Gemakkelijk al je versnaperingen op voorraad

Voor Coca-Cola realiseerde Oddessey Solutions een uniek oplossing om makkelijk en efficiënt nieuwe Coca-Cola producten te bestellen. De gebruiker kon middels een white label app een fraaie koelkaststicker scannen en het gewenste aantal flessen invoeren. Via het geïntegreerde platform van Oddessey Solutions werd het order doorgestuurd naar de dichtsbijzijnde frisdrankleverancier. Zo kon de gebruiker binnen een paar dagen een nieuwe ‘refill’ verwachten.

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties