What Oddessey Solutions has to offer…

Je kunt bij ons terecht voor maatwerk apps, sms- en webapplicaties. Wij ontwikkelen applicaties die effectief, veelzijdig, schaalbaar en innovatief zijn. Dat doen we op een doortastende en zorgvuldige wijze. Jouw applicatie is immers een essentieel onderdeel van je groeistrategie. Dus wil je dat deze naadloos aansluit op jouw doelstellingen en de wensen van je doelgroep.

Optimize your online applications

sms dienst oddessey solutions
app_horizontal_noText_orange

Maatwerk apps

Met een vernieuwende app blijft jouw organisatie in beeld. Wij maken duurzame apps voor alle bekende platforms, waaronder Android en iOS. Met duurzaam bedoelen we apps die door doelgroepen gedurende het hele jaar met regelmaat worden gebruikt via hun smartphone en tablet.

Lees meer
sms_horizontal_noText_orange

Sms-applicaties

Slimme sms-applicaties voor snel en direct contacten met de klant. Een groot aantal bedrijven maakt nog volop gebruik van sms om hun doelgroep op elk gewenst moment gemakkelijk en direct te bereiken. Bovendien kunnen zij met sms hun abonnees werven, service verbreden en (inter)nationaal bereik realiseren. ​Onze sms-applicaties zijn zeer geavanceerd en uiterst betrouwbaar. Topkwaliteit op maat, dankzij een slimme manier van bouwen. De sms-applicaties zijn dag en nacht beschikbaar en maandelijks verwerken wij miljoenen berichten worldwide.

Lees meer
web_horizontal_noText_orange

Webapplicaties

Complexe webapplicaties voor interactie met jouw doelgroep. Wij ontwikkelen complexe webapplicaties, oftewel platformen met een groot aantal functionaliteiten en een uitgebreid back-end systeem. De applicaties zijn responsive en hierdoor geschikt voor elke smartphone, tablet en pc.

Lees meer
logo

Care & Guide

Naast de ontwikkeling van applicaties is Oddessey Solutions ook partner. Dus kun je ons om advies vragen over bestaande applicaties, beheer en onderhoud outsourcen en sparren over de promotie van jouw online solution. Oddessey Solutions: set course for success!

Lees meer