Skillbill management dashboard - Oddessey Solutions

Skillbill is gespecialiseerd in facebookmarketing voor de zakelijke markt. Je zou het misschien niet zeggen maar Facebook is nog steeds het grootste socialmediaplatform ter wereld.

Skillbill genereert door middel van facebookadvertenties waardevolle leads voor hun klanten. Het facebookplatform biedt diverse mogelijkheden om succesvol een specifieke doelgroep te bereiken. Skillbill helpt hierbij.

Samenwerking
Sinds 2011
Specialisatie
Facebookmarketing
Ontwikkeling
Management dashboard

De oplossing

Om de organisatie te besturen en strategische doelstellingen te realiseren, moet Skillbill op hoog niveau zeer uiteenlopende zaken kunnen volgen. Financiële gegevens zoals bijvoorbeeld de kosten en opbrengsten van lopende projecten, maar ook het behalen van KPI’s. Oddessey Solutions creëerde een dashboard dat eenvoudig toegang geeft tot informatie uit diverse bronnen.

De behoeften en eisen van Skillbill zijn verwerkt in functionaliteiten binnen het maatwerk management dashboard. Zo levert het ontwikkelde dashboard in één oogopslag de informatie die nodig is om de organisatie en medewerkers succesvol aan te sturen.

De uitdaging

De uitdaging in het project van Skillbill was het werken met de aanzienlijke hoeveelheid bronnen en data. Verschillende datastromen moesten op de juiste manier gecombineerd worden tot het gewenste resultaat. Zoals puzzelstukken in een puzzel moeten passen, moesten binnen dit project de juiste gegevens op de juiste plek terecht komen. Op die manier kon er pas een correcte rekensom gemaakt worden.

Het heeft wat tijd gekost om de puzzel op te lossen, maaar het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het dashboard voorziet in de specifieke behoeften van Skillbill.

"Al een aantal jaren weet het team kwaliteit te leveren en zetten ze zich 100 procent in."

Oddessey Solutions is in staat om het probleem tot de kern te ontrafelen om uiteindelijk met de juiste oplossing te komen. Ze denken constant met je mee en zijn oprecht en puur in hun advies. Al een aantal jaar heb ik met ze mogen werken en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Ze zijn in staat om telkens kwaliteit te leveren. Daarnaast is het samenwerken erg prettig. Het team is flexibel en ik heb nog nooit een nee van ze gehoord.

Bart de Ruiter

Admirals