The journey of Oddessey Solutions & Strijp-S

Destination: Strijp-S App

Case Strijp-S

Oddessey Solutions is gevestigd op Strijp-S: een levendige, hippe wijk in het stadsdeel Strijp in Eindhoven. Op Strijp-S kunnen mensen werken en wonen, maar is er ook van alles te doen en beleven. Door het innovatieve karakter trekt Strijp-S veel ondernemers aan met vernieuwende ideeën en concepten. In de eerste levensfase van de wijk is er veel activiteit en initiatief, alleen wordt dit nog weinig gestructureerd in beeld gebracht voor bezoekers en bewoners.

Oddessey Solutions wilde graag de uitdaging aan gaan om orde te brengen in de versnipperde communicatie vanuit Strijp-S. Dus daagde zij zichzelf uit een app te ontwikkelen, waarbinnen ondernemers zich konden profileren en bezoekers en bewoners informatie konden vinden over alles wat er te doen en vinden is op Strijp-S. Oddessey Solutions werd in deze case dus haar eigen opdrachtgever, samen met een aantal andere initiatiefnemers op Strijp-S.

Klant

Park Strijp Beheer

Deliverables

App Development & Interaction Design

Our solution

Een aantrekkelijke app die Strijp-S informeert, werft en verbindt

Oddessey Solutions ontwikkelt een app die gebruikers informeert over alles wat er op Strijp-S is te vinden. Bedrijven op Strijp-S die zich aansluiten kunnen de gebruikers van de app informeren over acties, aanbiedingen, workshops, exposities en nog veel meer. Ook kunnen zij hun klanten de app toesturen. Op het moment dat deze klant het gebied Strijp-S binnenkomt, ontvangt hij of zij een notificatie die leidt naar de dichtsbijzijnde parkeergelegenheid en vanuit daar een route geeft naar de plaats van bestemming. ​ De app biedt een overzicht van leuke winkeltjes en bijzondere restaurants of films die draaien. Mensen kunnen profiteren van kortingen, blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten en kunnen in contact komen met ruim 450 creatieve Strijp-S ondernemers. Door op eigen initiatief de app te ontwikkelen heeft Oddessey Solutions in korte tijd veel naamsbekendheid opgebouwd binnen Strijp-S. Dat heeft weer geleid tot nieuwe vruchtbare samenwerkingen.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions ontwikkelt een informatieve app voor herontwikkelingsgebied Strijp-S in Eindhoven. De app informeert bewoners en bezoekers van Strijp-S in de volle breedte over alles wat er te doen en vinden is op Strijp-S. Ondernemers van Strijp-S hebben door de app een etalage om hun diensten en producten onder de aandacht te brengen bij het publiek.

Diensten Oddessey

Klant aan het woord

Clifford vertelt

Strijp-S is een bruisend centrum voor ondernemend Eindhoven. Oddessey Solutions is zelf gevestigd op Strijp-S en is één van de initiatiefnemers van de Strijp-S app. Na een fase van ontwerpen, ontwikkelen en bouwen door Oddessey Solutions neemt Park Strijp Beheer de app nu over om deze verder te vermarkten. Oddessey Solutions is in deze case dus haar eigen opdrachtgever geweest.

Clifford Francis

“Deze opdracht was voor ons bijzonder, omdat we onze eigen opdrachtgever waren. Het is een bijzonder leerzaam traject geweest om ook eens vanuit de klantzijde onze werkwijze te ervaren. Dat heeft ons verrijkt en de samenwerking met andere ondernemers op Strijp-S geïntensiveerd.”

Clifford Francis

Oprichter & initiatiefnemer Strijp-S app
Oddessey Solutions

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. De app in cijfers per jaar:

Bezoekers

1.3mln

Creatieve Ondernemers

531

Verhuurde Werkruimte (m2)

100.000

Woningen

494

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

De grootste technische uitdaging was om de app voor elk bedrijf te personaliseren en ervoor te zorgen dat de app continu de juiste en recente content bevat. Er zijn hiervoor koppelingen gemaakt met diverse partijen op Strijp-S. Ieder bedrijf gevestigd op Strijp-S heeft de gelegenheid om zich binnen de community zichtbaar te maken en zich te profileren. Bedrijven kunnen hun klanten de app toesturen en de klant  wordt bij binnenkomst op Strijp-S via notificaties geleid naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid en ontvangt vanaf daar de route naar het kantoor.

Door op eigen initiatief deze app te ontwikkelen heeft Oddessey een naamsbekendheid gekregen binnen Strijp-S. Wie goed doet, goed ontmoet. Dat was niet ons motto, maar een gevolg van oprecht problemen oplossen. 

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager Strijp-S App

Neem contact op