The journey of Oddessey Solutions & Skillbill

Destination: een management dashboard voor Skillbill

Case Skillbill

Skillbill is gespecialiseerd in facebookmarketing voor de zakelijke markt. Je zou het misschien niet zeggen maar Facebook is nog steeds het grootste socialmediaplatform ter wereld. Skillbill genereert door middel van facebookadvertenties waardevolle leads voor hun klanten. Het facebookplatform biedt diverse mogelijkheden om succesvol een specifieke doelgroep te bereiken. Skillbill helpt hierbij.

Aan Oddessey Solutions de opdracht om een management dashboard op maat te ontwikkelen, dat aansluit op de wensen en behoeftes van Skillbill. Door de unieke businesscase van Skillbill is er geen bestaand management dashboard te vinden dat voldoet aan alle eisen. Oddessey Solutions zette zich graag in om een passende oplossing te bedenken.

Klant

Skillbill

Deliverables

Custom made management dashboard

Our solution

Een uitgebreid management dashboard dat informatie uit verschillende bronnen combineert

Om de organisatie te besturen en strategische doelstellingen te realiseren, moet Skillbill op hoog niveau zeer uiteenlopende zaken kunnen volgen. Financiële gegevens zoals bijvoorbeeld de kosten en opbrengsten van lopende projecten, maar ook het behalen van KPI’s. Oddessey Solutions creëerde een dashboard dat eenvoudig toegang geeft tot informatie uit diverse bronnen. De behoeften en eisen van Skillbill zijn verwerkt in functionaliteiten binnen het maatwerk management dashboard. Zo levert het ontwikkelde dashboard in één oogopslag de informatie die nodig is om de organisatie en medewerkers succesvol aan te sturen.

Neem contact op

Klant aan het woord

Skillbill vertelt

Oddessey Solutions is in staat om het probleem tot de kern te ontrafelen om uiteindelijk met de juiste oplossing te komen. Ze denken constant met je mee en zijn oprecht en puur in hun advies. Al een aantal jaar heb ik met ze mogen werken en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Ze zijn in staat om telkens kwaliteit te leveren. Daarnaast is het samenwerken erg prettig. Het team is flexibel en ik heb nog nooit een nee van ze gehoord.

“Al een aantal jaren weet het team kwaliteit te leveren en zetten ze zich 100 procent in om samen tot een concrete oplossing te komen.”

Bart de Ruiter

Skillbill

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt het Skillbill Management Dashboard. Een op maat gemaakt online dashboard dat inzicht geeft in de behaalde resultaten van de organisatie, waarop Skillbill haar bedrijf kan sturen. Het dashboard geeft ook een overzicht van de lopende advertenties op Facebook. De status, kosten, opbrengsten, conversies en verantwoordelijken worden per advertentie weergegeven. Er is op één vaste plek te vinden wat de advertentie doet en wat de resultaten zijn. Daarnaast produceert het dashboard handige rapportages. Verschillende bronnen leveren data aan. Doordat het dashboard de data slim met elkaar combineert kan Skillbill analyses maken en gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe strategieën.

A journey to success? Yes, we can prove it!

De applicatie in cijfers:

Urenreductie personeel

200

Vergroting capaciteit

300%

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

De uitdaging in het project van Skillbill was het werken met de aanzienlijke hoeveelheid bronnen en data. Verschillende datastromen moesten op de juiste manier gecombineerd worden tot het gewenste resultaat. Zoals puzzelstukken in een puzzel moeten passen, moesten binnen dit project de juiste gegevens op de juiste plek terecht komen. Op die manier kon er pas een correcte rekensom gemaakt worden. Het heeft wat tijd gekost om de puzzel op te lossen, maaar het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het dashboard voorziet in de specifieke behoeften van Skillbill.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager

Neem contact op