The journey of Oddessey Solutions

Destination: Project Overview Tool

Case Project Overview Tool

Oddessey Solutions ontwikkelt slimme, technologische oplossingen voor problemen die mensen dagelijks ervaren. Binnen organisaties ondervinden mensen vaak problemen met het effectief organiseren van projecten. Door het ontbreken van overzicht loopt de voortgang van het project onnodig vertraging op.

Uit eigen ervaring weet Oddessey Solutions dat een toereikende procesinrichting stap één is, maar dat faciliterende hulpmiddelen zeker ook een noodzaak zijn. Dus ontwikkelde het team van Oddessey inhouse de POT (Project Overview Tool).

Klant

Oddessey Solutions

Deliverables

Web applicatie

See more

https://www.projectoverviewtool.com

Our solution

Een doeltreffende project tool met overzicht en betrokkenheid als opbrengst

Het team van Oddessey Solutions ontwikkelde de POT (Project Overview Tool). Door gebruik van de tool krijgen de eindgebruikers een totaaloverzicht van de lopende projecten. Zowel projectleiders als deelnemers hebben profijt van de POT, doordat elk teamlid op de hoogte is van het hele proces en daarnaast zijn of haar eigen rol en projecten inzichtelijk heeft. En dat alles in één oogopslag. De POT is flexibel en dus op maat in te richten voor elke organisatie en elk proces. Groot of klein, dat maakt niet uit. Met de POT verhoogt de betrokkenheid van het hele team en verlopen projecten aanzienlijk effectiever.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt POT (Project Overview Tool). POT is een online applicatie geschikt voor web of TV en wordt door bedrijven gebruikt tijdens teambijeenkomsten. De tool is naar eigen wens door iedere gebruiker vooraf zelf in te richten en bijzonder eenvoudig in gebruik. POT ondersteunt en optimaliseert het projectmanagent binnen bedrijven.

Om aan de slag te gaan voer je eenvoudig je bedrijfsprocessen in. De processen zijn opgedeeld in overzichtelijke fases en stappen. Door een compleet visueel beeld van alle lopende projecten wordt tijdens bijeenkomsten meteen duidelijk waar de knelpunten zich bevinden en welke acties door wie nodig zijn voor een optimaal verloop van het project. POT geeft inzich en overzicht en stimuleert bovendien de betrokkenheid van medewerkers.

A journey to success? Yes, we can prove it!

Project Overview Tool in cijfers:

gebruikers

200+

projecten gemanaged met POT

950+

The challenge

Test mee en maak 3 maanden gratis gebruik van de POT!

Bij Oddessey Solutions weten we als geen ander hoe waardevol de input van eindgebruikers is als het gaat om de ontwikkeling van een nieuw product. Daarom hebben we gekozen voor een pilot. Binnen de pilot testen 15 organisaties gedurende 3 maanden de POT. De feedback gebruiken wij voor de doorontwikkeling van de tool. Een echte win-win-situatie dus.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager

Neem contact op