EasyFit4All - Oddessey Solutions

EasyFit4All helpt gebruikers aan een gezondere levensstijl. Stap voor stap, en op een leuke manier! Door het zo makkelijk mogelijk te maken wil EasyFit4All zo veel mogelijk consumenten helpen met betere voeding en meer beweging, zonder dat het als een verplichting voelt. Oddessey Solutions luisterde naar de wensen en vertaalde dit naar een geschikt platform.

Doelstelling
Stap voor stap een gezonde levensstijl
Samenwerking
Sinds 2020
Uitdaging
Spoed oplevering i.v.m. lockdown

De oplossing

Samen met het team van EasyFit4All ontwikkelde Oddessey Solutions een online platform. Een plek waar consumenten hun levensstijl verbeteren onder begeleiding van TV-kok Hugo Kennis en Personal Trainer Sander Bos. Het platform geeft gebruikers toegang tot live trainingen en workshops. In het kader van community building is het voor de gebruikers mogelijk om deel te nemen aan challenges, te chatten tijdens live events, groepen te vormen en punten te sparen.

De uitdaging

Dankzij de lockdown kwam heel Nederland thuis te zitten. Dit ging in vele gevallen gepaard met een verslechtering van de levensstijl en daar wilden wij iets aan doen. Het was een project met haast en dat zorgde voor de nodige stress. Uiteindelijk hebben we toch, met feedback van gebruikers binnen no-time een platform kunnen bouwen wat vele mensen in Nederland helpt aan een gezondere levensstijl!

"Fijne en soepele samenwerking"

Het team van Oddessey denkt inhoudelijk en praktisch mee! Ze werken snel en staan open voor feedback! Erg fijn om met hen samen te werken!

Sander Bos

EasyFit4All

Enkele cases

Voorbeelden van onze apps, sms- en webapplicaties