The journey of Oddessey Solutions & CEE

Destination: CEE App & Campaign Management Platform

Case CEE

CEE is een innovatief en vooruitstrevend bureau voor mobiele activatie. CEE ontwikkelt baanbrekende technologieën die de fysieke offline wereld verbinden met de online wereld. Het doel van CEE is activatie van de markten van haar opdrachtgevers. CEE bedenkt de CEE app: een tool die toegang geeft tot een nieuwe wereld vol commerciële kansen voor organisaties.

CEE zoekt een partner om de complexe achterliggende technologie van de CEE app uit te werken en te optimaliseren. Bovendien krijgt Oddessey Solutions de opdracht om naast de app ook een campagnemanagement platform te ontwikkelen waar deelnemende bedrijven eenvoudig met hun eigen content campagnes kunnen maken. Zo helpt CEE organisaties bij het optimaal benutten van kansen: kansen die ontstaan in de offline wereld worden verzilverd in een online omgeving.

Klant

CEE

Deliverables

App development, Web development & Interaction design

See more

http://cee-platform.com/nl/

Our solution

Baanbrekende technologie met integratie van 9 scanmethoden

Oddessey Solutions ontwikkelt samen met CEE de CEE app. In de app wordt gebruik gemaakt van maar liefst negen verschillende tagging-methoden, waardoor informatie kan worden toegevoegd aan bijvoorbeeld posters en tijdschriften die leiden naar online content, zoals informatie op websites of online webwinkels. Deze techniek is via een SDK te implementeren in iedere bestaande app. ​Ook ontwikkelt Oddessey Solutions het CEE campagnemanagement platform. Het platform is een hulpmiddel om multi-channel marketing campagnes te ontwerpen en te meten. Bedrijven kunnen eenvoudig mobiele webcontent creëren, publiceren en analyseren. Ook kunnen ze databases aanleggen over het gedrag van hun targets.

Neem contact op

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt de CEE app en een ondersteunend campagnemanagement systeem voor de gebruikers: een innovatief platform dat offline media via mobile activeert naar online media.

Diensten Oddessey

Klant aan het woord

CEE vertelt

Wij hebben voor Oddessey Solutions gekozen, omdat zij de technologische kennis in huis hebben om de complexe systemen te bouwen die nodig waren in de CEE app. Bovendien hebben ze als echte pioneers het enthousiasme om samen een avontuur aan te gaan. Dat matchte met onze eigen waarden. Tijdens innovatietrajecten krijg je altijd te maken met tegenslagen. Dan heb je een partner nodig die er voor je is. In Oddessey Solutions hebben we die partner gevonden.

“De samenwerking met Oddessey Solutions is ‘a match made in heaven’. De CEE app wordt constant uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en nieuw design. Oddessey Solutions denkt hierbij heel erg met ons mee. Zo krijg je echt waar voor je geld!”

Babak Monfared

CEO & mede-oprichter
CEE

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. De CEE app in cijfers:

Tevreden Klanten

896

Geplaatste Uitdagingen

2705

Gevonden Oplossingen

15.5 mln

Matches van bedrijven

Dutch Interactive Awards

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen

Als we CEE vragen waar de uitdaging in deze opdracht lag dan noemen zij de onvermijdelijke beren op de weg die je tegenkomt als je een pionier bent. Tijdens het proces dienen zich tijdens deze innovatietrajecten altijd problemen aan die je simpelweg niet kunt voorzien. 

De CEE app is desondanks in een heel kort tijdsbestek gerealiseerd en waar nodig was Oddessey Solutions binnen no-time in staat op te schalen. Oddessey Solutions heeft laten zien dat zij kunnen concurreren met wereldwijde spelers. Bovendien zijn ze echte partners door hun expertise, zorgvuldigheid en betrokkenheid.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

Tom Hoekstra

Projectmanager tijdens ontwikkeling CEE app.

Neem contact op