Bereik uw doelgroep op ieder gewenst moment

Customer-made SMS-applicaties
Met een druk op de knop genereert / selecteert u informatie vanuit uw klanten database. Oddessey regelt de koppelingen en u communiceert adequaat en probleemloos met uw doelgroep wat leidt tot uitstekende service (o.a. after-sales). Uw persoonlijke database met 06-nummers is in één keer toe te voegen aan de SMS-applicatie. Wijzigingen, bestellingen en actuele nieuwtjes zijn makkelijk door te voeren en te communiceren met uw doelgroep, door gebruik te maken van een SMS-applicatie van Oddessey Solutions.

Geen eigen 06-database?
Bent u zelf nog niet in het bezit van een 06-database? Geen probleem. Wij zetten samen met u een responscampagne op om een database te genereren. Naar wens kunt u de database uitbreiden, bijvoorbeeld met email- en huisadressen, geslacht, leeftijd en studie.

Haal meer uit SMS
Het gebruikersgemak van SMS maakt de entree enorm drempelverlagend. Of u nu snel in contact wilt komen met uw afzetmarkt, wil communiceren met collega's of een gerichte marketingactie wilt starten, Oddessey heeft de passende oplossing voor u in huis. De investeringen in SMS-platform zijn hun geld dubbel en dwars waard. U bereikt uw doelgroep op ieder gewenst moment, waarmee u tijd en geld uitspaart en bovendien uw omzet verhoogt. Indien u speciale wensen heeft, zullen wij een SMS-applicatie opzetten om aan deze wensen te voldoen.

Vragen? Neem contact met ons op