Oddessey Solutions in woord en beeld - Oddessey Solutions

Bij Oddessey is avontuur een belofte

Oddessey Solutions en haar logo vertellen een avontuurlijk verhaal. Onlosmakelijk verbonden aan oprichter Clifford Francis. Oddessey verwijst uiteraard naar de mythische Griekse held Odysseus, die ook zijn naam leende aan een Mars ruimtesonde, een diepzee Explorer en zelfs de favoriete Playstation game van Clifford. Dat avontuur is bij Oddessey een belofte. De jeugd van Clifford verliep niet op rolletjes en dat heeft hij positief vertaald. Tegenslag is uitdaging, hindernis is springplank.

Ongewisse doelen, nieuwe werelden

De reis naar de oplossing is per definitie doorleefd, verrassend en fascinerend. Een speurtocht met lef, op zoek naar de momenten in het leven. Het succes van een klant of gewoon een glimlach. Maar het is altijd bouwen aan dromen, met aardige, passievolle en interessante mensen. Met intuïtie als gids en de behoefte om te helpen als leidraad, geven wij creativiteit en de wil te innoveren de ruimte. Zo is ons product nooit standaard, nooit van de plank. Maar wel een functioneel middel naar succes.

Een beeldmerk ter illustratie van het avontuur

In onze optiek liggen succes, groei en verrassing niet op de gebaande paden. Ongewisse doelen, nieuwe werelden bereik je met lef, nieuwsgierigheid en intuïtie. Ga het avontuur aan met intelligentie en respect voor mensen, natuur en uiteraard business. Vertrouw op je klant, vertrouw op je technisch vermogen en vertrouw op de wind. Ons logo is een gebundelde illustratie van die koers. Een harmonieus, fraai gestileerd roer, dat stuurt op spannende en originele tools voor ambitieuze opdrachtgevers.