Our Story

In 2003 richtte Clifford Francis Oddessey Solutions op, een bedrijf die toen alleen sms-applicaties ontwikkelde. Hoe is het begonnen? Na een opleiding tot edelsmid maakte Clifford eerst zijn eigen Oddessey. Tijdens een ontdekkingsreis van zes maanden vond hij zijn inner drive: zijn eigen creativiteit inzetten om andere mensen blij te maken. In die tijd was sms in opkomst en Clifford kwam op het idee van het sms-kansspel: voor een kleine bijdrage grote prijzen weggeven. Zo kon iedereen in één keer kans maken op bijvoorbeeld een all-inn vakantie of een tablet. Ook de mensen voor wie dat normaal niet in het bereik lag. Vanuit deze drive ontstond Oddessey Solutions.

De sms-applicaties waren een groot succes. Binnen zes maanden gingen onder de vlag van Oddessey Solutions meerdere applicaties live. Vanaf dag één kwamen honderden aanmeldingen binnen en in no-time groeide het aantal leden van de sms-dienst naar 60.000 actieve gebruikers. Deze periode was een begin van jaren succes met sms-applicaties.

In de loop der jaren is de focus van de consumentenmarkt verschoven naar de zakelijke markt en het aanbod verbreedt met app- en webapplicaties, maar de kern is hetzelfde gebleven. De oplossingen die wij bieden zijn niet enkel een product, maar ook duurzaam, schaalbaar en met oog op de toekomst. Daarbij komt dat wij in de loop der jaren nog meer zijn gaan kijken naar de perceptie van onze opdrachtgevers, twee stappen verder denken: wat is de meerwaarde voor hun?

Onze manier van werken: met oprechte interesse en empathie richting de organisatie en hun doelgroep, werd gewaardeerd in de branche en Oddessey Solutions groeide als bedrijf. Hierdoor werden we genoodzaakt om op te schalen, maar wilden we tegelijkertijd niet inleveren op onze persoonlijke aanpak, authenticiteit en eigen cultuur. Dit was voor ons een uitdaging, maar nu kunnen we met trots terugkijken op hoe onze leerweg heeft bijgedragen aan een sterkere verbinding dan ooit. We hebben nu de capaciteit, kennis en kunde in huis om iedere uitdaging op de meest innovatieve manier op te lossen.

Bij Oddessey Solutions zijn wij een team en gaan wij voor de meest innovatieve en passende oplossing!

Benieuwd naar ons werk?

Laat je verrassen…

Cases