Even voorstellen

In 2003 richtte Clifford Francis Oddessey Solutions op. Toen nog een eenmanszaak maar inmiddels een belangrijke speler in de markt met een team van tientallen specialisten. Maar even  terug naar het begin. Na een opleiding tot edelsmid maakte Clifford eerst zijn eigen Oddessey.

Tijdens een ontdekkingsreis van zes maanden vond hij zijn inner drive: zijn eigen creativiteit inzetten om andere mensen blij te maken. In die tijd was sms in opkomst en Clifford kwam op het idee van het sms-kansspel: voor een kleine bijdrage grote prijzen weggeven. Zo kon iedereen in één keer kans maken op bijvoorbeeld een all-inn vakantie of een tablet. Ook de mensen voor wie dat normaal niet in het bereik lag. Vanuit deze drive ontstond Oddessey Solutions.

De sms-applicaties waren een groot succes. Binnen zes maanden gingen onder de vlag van Oddessey Solutions meerdere applicaties live. Vanaf dag één kwamen honderden aanmeldingen binnen en in no-time groeide het aantal leden van de sms-dienst naar 60.000 actieve gebruikers. Deze periode was een begin van jaren succes met sms-applicaties. In 2010 breidde Oddessey Solutions haar diensten uit. Vooruitlopend op online en mobiele trends verraste Clifford de zakelijke markt met adviezen en nieuwe producten. Oddessey Solutions veranderde van bouwer naar specialist en partner. Met apps, sms- en webapplicaties die excellent scoren qua technologie.

Oddessey Solutions groeit nog elke dag. Vanuit passie en de drive om te zorgen. Inmiddels omringd door een groot partnernetwerk van professionals in elke denkbare discipline. Met klanten in Nederland en daar buiten en met medewerkers die zich het beste in hun vak mogen noemen. Nog altijd specialistisch, maar bovenal expert en visionair. Samen met onze klanten zetten we koers naar succes.

Benieuwd naar ons werk?

Laat je verrassen…

Cases