Vanuit passie en de drive om te zorgen - Oddessey Solutions

Vanuit passie en de drive om te zorgen

We know no fear and dare to care!

Kun je jezelf als bedrijf wegcijferen voor een ander en toch zelf succesvol zijn? Jazeker wel. Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor een ander en kunnen daarom prima een nachtje wakker te liggen voor onze klanten, zodat zij dit zelf niet hoeven te doen. Hoe wij dit doen? Het zorgen voor onze klanten en voor elkaar zit in ons DNA. Van nature bij Clifford ontstaan, de oprichter van Oddessey Solutions.

Even voorstellen

In 2004 richtte Clifford Francis Oddessey Solutions op. Na een opleiding tot edelsmid maakte Clifford eerst zijn eigen “Oddessey”. Tijdens een ontdekkingsreis van zes maanden vond hij zijn inner drive: zijn eigen creativiteit inzetten om andere mensen blij te maken. In die tijd was sms in opkomst en Clifford kwam op het idee van het sms-kansspel: voor een kleine bijdrage grote prijzen weggeven. Zo kon iedereen in één keer kans maken op bijvoorbeeld een all-in vakantie of een andere mooie prijs. Ook de mensen voor wie dat normaal niet in het bereik lag. Vanuit deze drive ontstond Oddessey Solutions. De sms-applicaties waren een groot succes. Binnen zes maanden gingen onder de vlag van Oddessey Solutions meerdere applicaties live. Vanaf dag één kwamen honderden aanmeldingen binnen en in no-time groeide het aantal leden van de sms-dienst naar 60.000 actieve gebruikers. Deze periode was een begin van jaren succes met sms-applicaties. In 2010 breidde Oddessey Solutions haar diensten uit. Vooruitlopend op online en mobiele trends verraste Clifford de zakelijke markt met adviezen en nieuwe producten. Oddessey Solutions veranderde van bouwer naar specialist en partner. Met apps, sms- en webapplicaties die impact maken!

Jouw gids in het avontuur naar succes

Oddessey Solutions groeit nog elke dag. Vanuit passie en de drive om te zorgen. Inmiddels omringd door een groot partnernetwerk van professionals in elke denkbare discipline. Met klanten in Nederland en daar buiten en met een team van tientallen specialisten. Samen met onze klanten (voor ons partners) gaan wij het avontuur aan en zetten we samen de koers naar succes. En het zorgen, dat we iedere dag met een lach, voor elkaar, voor collega’s, voor onze klanten, en relaties… Carpe diem & dare to care!