Een kijkje in de keuken bij een Oddessey stagiair - Oddessey Solutions

Een kijkje in de keuken bij een Oddessey stagiair

Het gebeurt (te) vaak dat stagiaires bij een bedrijf aan de slag mogen, en vervolgens niet goed benut worden. Hun kwaliteiten worden niet gebruikt, of er wordt geen tijd genomen om ze de fijne kneepjes van een vak te leren. Bij Oddessey is dit anders. Wij begrijpen als geen ander dat een gemotiveerde, ambitieuze stagiair op de lange termijn enorm waardevol kan zijn. Het merendeel van ons team is ooit begonnen als stagiair! Raymond Hildering is hier het laatste voorbeeld van. Hij beschrijft zijn periode als stagiair van Oddessey in deze blog.

De zoektocht naar een passende stage is in deze tijd enorm lastig geweest. Het solliciteren gebeurde, uiteraard geheel corona proof, online. Dit maakt het een stuk moeilijker om jezelf helemaal te laten zien. Gelukkig kreeg ik al snel na de sollicitatie groen licht dat ik mocht starten als stagiair bij Oddessey.

Wat ik erg waardeer aan mijn stage is de opdracht die ik mocht uitvoeren. Vanuit La Permanence kwam de vraag of we een app konden ontwikkelen voor een Garmin fietscomputer. Ik wist niet eens wat dat was! In andere woorden, onderzoeken maar! Ik verdiepte mijzelf in Garmin Connect IQ (het Garmin app systeem) en in de Garmin fietscomputers zelf. Vervolgens ook nog in het Garmin Connect Developer Program. Allemaal technieken waar ik als stagiair nog niet in thuis was. Toch kreeg ik het vertrouwen, en vooral de juiste begeleiding vanuit Oddessey om het mee uit te werken.

Ik vind dit tekenend voor Oddessey als werkgever. Ze vertrouwen hun eigen mensen, ze motiveren elkaar en ze geven niet op tot de perfecte oplossing voor een probleem gevonden is, met zijn allen! Ik ben trots dat ik hier onderdeel van heb mogen zijn. Tot slot wil ik dan ook graag iedereen van Oddessey bedanken voor hun bijdragen, steun, inzichten en gezelligheid.

Groetjes, Raymond

Namens Oddessey willen we Raymond bedanken! Het was een ontzettend fanatieke, humoristische, gedreven toevoeging aan ons team. Heel veel succes gewenst voor in de toekomst, dat gaat helemaal goed komen met jou!

Team Oddessey