Een Oddessey Solutions community - Ontmoetingsplek voor jouw doelgroep

Een effectieve community is een ontmoetingsplek voor jouw doelgroep. Daar waar ideeën, smaken, voorkeuren, passie en betrokkenheid bij jouw business of idee gedeeld worden. Niet als winkel of markt, maar als bron voor informatie, nieuws en tendensen. Een community is een waardvolle proeftuin, een vruchtbare kweekvijver en een loepzuiver zakelijk kompas.

Gedreven door winst voor de wereld, gezamenlijke belangen en sociale cohesie

Eigentijdse ondernemers willen geen traditionele relatie met hun markt. De toekomst zit hem in samen werken en samen vernieuwen. Eerlijk in vragen en antwoorden, open en vrij in oplossingen. Jij bepaalt wat je in de markt wilt zetten, de community bepaalt echter wat je in de markt moet zetten. Dan kom je tot prachtige, kloppende oplossingen.

Een ontmoetingsplek waar jij je klant verovert en je naam vestigt

Een goed ontwikkelde community is een warm bad vol creatieve, innovatieve en geestelijke rijkdom. Waar kennis de wereld over reist op zoek naar de juiste bestemming. Waar jij je klant verovert en je naam vestigt. Een zorgvuldig ontwikkelde community is zo een krachtig marketinginstrument.

"Oddessey Solutions en La Permanence durven kritisch naar elkaar te zijn en communiceren regelmatig."

Wij communiceren regelmatig om elkaar te blijven begrijpen. We weten dat we dat we altijd bij elkaar terecht kunnen. Doordat we een verlengstuk van elkaar zijn, vullen we elkaar goed aan en kunnen we elkaar versterken.

Martijn Valks

La permanence

Enkele cases

Onze apps, sms- en webapplicaties brengen mensen bij elkaar