Diensten

Digitale oplossingen die kloppen tot in het allerkleinste detail

Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van apps, web- en smsapplicaties. Voor allerlei organisaties: van innovatieve startups tot gerenommeerde bedrijven.

Analyse en advies

U wilt graag weten of uw bestaande digitale oplossing nog goed werkt. Wij kunnen uw applicatie grondig analyseren en problemen signaleren. Vervolgens adviseren wij hoe uw product kan worden geoptimaliseerd.

Wellicht is het verstandig om extra functionaliteiten toe te voegen, bepaalde functionaliteiten te verwijderen of om upgrades te doen. Wij checken met u of uw digitale applicatie nog up-to-date is en dus effectief blijft.

Development

U kunt bij ons terecht voor maatwerk apps, sms- en webapplicaties. Wij ontwikkelen applicaties die effectief, veelzijdig, schaalbaar en innovatief zijn. Dat doen we op een doortastende en zorgvuldige wijze. Uw applicatie is immers een essentieel onderdeel van uw groeistrategie. Daarom wilt u dat deze naadloos aansluit op uw doelstellingen en de wensen van uw doelgroep.

Met een vernieuwende app blijft uw organisatie in beeld Wij maken duurzame apps voor alle bekende platforms, waaronder Android en iOS. Met duurzaam bedoelen we apps die door doelgroepen gedurende het hele jaar met regelmaat worden gebruikt via hun smartphone en tablet.

Slimme sms-applicaties voor snel en direct contacten met de klant Een groot aantal bedrijven maakt nog volop gebruik van sms om hun doelgroep op elk gewenst moment gemakkelijk en direct te bereiken. Bovendien kunnen zij met sms hun abonnees werven, service verbreden en (inter)nationaal bereik realiseren. ​Onze sms-applicaties zijn zeer geavanceerd en uiterst betrouwbaar. Topkwaliteit op maat, dankzij een slimme manier van bouwen. De sms-applicaties zijn dag en nacht beschikbaar en maandelijks verwerken wij miljoenen berichten world-wide.

Complexe webapplicaties voor interactie met uw doelgroep Wij ontwikkelen complexe webapplicaties, oftewel platformen met een groot aantal functionaliteiten en een uitgebreid backend systeem. De applicaties zijn responsive en hierdoor geschikt voor elke smartphone, tablet en pc.

Beheer en onderhoud

Een groot aantal bedrijven maakt nog volop gebruik van sms om hun doelgroep op elk gewenst moment gemakkelijk en direct te bereiken. Bovendien kunnen zij met sms hun netwerk verbreden en internationaal bereik realiseren. Wij bieden diverse diensten op het gebied van sms, waaronder het ontwikkelen van sms-applicaties.

​Onze sms-oplossingen zijn zeer geavanceerd en uiterst betrouwbaar. Topkwaliteit op maat, dankzij een slimme manier van bouwen. De sms-applicaties zijn dag en nacht beschikbaar en worden continu gemonitord.

Servicepakketten op maat
Voor beheer en onderhoud stellen wij voor u een servicepakket op. Dit is helemaal afgestemd op het type applicatie dat u heeft en uw specifieke eisen en wensen. We kunnen bijvoorbeeld uw online platform op de voet volgen met Google Analytics en u daarover iedere maand een rapportage geven. We kunnen upgrades verzorgen. Of we testen uw platform op nieuwe devices. 

Promotie

Uw applicatie kan nog zo goed in elkaar zitten, maar uw doelgroep moet hem ook echt gaan gebruiken. Daarom is het van het grootste belang dat u uw applicatie promoot. Liefst voordat hij zelfs live is gegaan. Oddessey Solutions helpt u daar graag bij.

Leg uw digitale wensen aan ons voor? Neem contact met ons op!