The journey of Oddessey Solutions & TheTrueTalentTeam

Destination: Me.-scan webapplicatie

Case TheTrueTalentTeam

Ontwikkeling van een webapplicatie die talenten ontdekt.

TheTrueTalentTeam biedt met haar producten en diensten voor talentontwikkeling inzicht in kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen van mensen. Het dienstenpakket van TheTrueTalentTeam bestaat uit advies, opleidingen en de talentmethodieken de Me.-scan en We.scan.

Oddessey Solutions krijgt de opdracht om de methodiek Me. te vertalen naar een webapplicatie. De applicatie moet schaalbaar zijn, modulair opgebouwd en uiteraard moet de applicatie gebruiksvriendelijk zijn.

Klant

TheTrueTalentTeam

Deliverables

Web development

See more

http://www.thetruetalentteam.nl

Our solution

De Me.-scan: een innovatieve online tool in de wereld van talentmanagement

Oddessey Solutions ontwikkelt voor TheTrueTalentTeam de Me.scan: een webapplicatie, die gebruikers versneld inzicht geeft in zijn of haar kwaliteiten en valkuilen. Via de website kunnen bezoekers kiezen voor de Me.-scan. Binnen een online omgeving kunnen zij vervolgens een assessment afleggen. Binnen 15 minuten genereert de Me.-scan een rapportage, die inzicht geeft in drijfveren, gedrag en ontwikkelbare talenten. TheTrueTalentTeam gebruikt de Me.-scan als startpunt voor talentontwikkeling van individuen en teams.

Neem contact op

Klant aan het woord

TheTrueTalentTeam vertelt

Oddessey Solutions heeft verrast met de korte doorlooptijd van dit project. Binnen no-time heeft Oddessey Solutions een applicatie geleverd die voldoet aan de gestelde requirements. Bovendien heeft Oddessey haar meerwaarde getoond als partner. Ze kunnen denken vanuit de toekomstige gebruiker en maken zo gebruiksvriendelijke applicaties.

“Oddessey voert niet alleen uit, maar denkt aan het einddoel, waarvoor we de applicatie destijds hebben ontwikkeld. De applicatie sluit aan bij de behoefte van de gebruiker en samen met Oddessey kunnen we blijven doorontwikkelen.”

Wout de Greef

TheTrueTalentTeam

Wat hebben we gemaakt

Oddessey Solutions maakt de Me.-scan: een webapplicatie, waarmee TheTrueTalentTeam binnen een online omgeving een assessment aan kan bieden aan bezoekers van hun website.

Diensten Oddessey
The True Talent Team

A journey to success? Yes, we can prove it!

Meten is weten. Me.-scan in cijfers:

Nieuwe gebruikers / jaar

1000+

Gerealiseerde rapportages

2705

Verkoop kansen via Me.-scan

1245

The challenge

In elke opdracht kom je uitdagingen tegen.

Als we TheTrueTalentTeam vragen waar de uitdaging in deze opdracht lag dan noemen zij de tijdsdruk, waaronder de webapplicatie gerealiseerd moest worden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat. De Me.-scan is in een heel kort tijdsbestek gerealiseerd en waar nodig was Oddessey Solutions binnen no-time in staat op te schalen en aanpassingen door te voeren. Buiten de tijdsdruk werd Oddessey Solutions ook uitgedaagd om de ontvangen voorbeeldrapporten in Excel te vertalen naar een werkende applicatie. Door een enorme hoeveelheid aan koppelingen op basis van de testdata was dat een complexe kluse waar Oddessey zich uiteraard volledig op toegelegd heeft.

Oddessey is een betrouwbare partner die de diensten van haar klanten naar een hoger level tilt.

Neem contact op

Voor elk vraagstuk is Oddessey Solutions jouw partner. Neem contact op met onze specialisten.

John Hertogs

Projectmanager

Neem contact op