Corporate website voor MVO Nederland - Oddessey Solutions

MVO Nederland wil het ondernemers en professionals makkelijker maken te verduurzamen, ook online. De organisatie heeft zich als doel gesteld dat in 2025 minstens 20% van de economie moet overgaan in de nieuwe, circulaire, economie. Om die ambitie te bereiken heeft MVO Nederland nieuwe communicatiemiddelen nodig. Oddessey Solutions ontwikkelde – naast de Futureproof community – ook een professionele en uitnodigende website.

Samenwerking met MVO
Sinds 2015
Corporate website
2019
Koppelingen
CRM, E-mail en marketing automation

De oplossing

Oddessey Solutions ontwikkelde voor MVO Nederland een nieuwe en aantrekkelijke corporate website, met als doelstelling netwerkpartners informeren, aantrekken en samenbrengen. Uiteraard informeert MVO Nederland via haar website de ondernemers in Nederland over duurzaam ondernemen, maar ze gaan ook verder. De website functioneert als een platform dat nieuwe netwerkpartners aantrekt en werft, zodat MVO Nederland elke dag verder groeit en doelen samen bereikt kunnen worden.

De uitdaging

De relatief korte doorlooptijd waarbinnen deze ambitie gerealiseerd moest worden was een uitdaging, MVO Nederland wilde binnen twee maanden communiceren vanuit hun nieuwe online kanaal. Door de kracht van Oddessey Solutions – efficiënt, flexibel en vanuit de klant denkend werken – optimaal in te zetten werd het project binnen het gevraagde tijdsbestek opgeleverd, tot volledige tevredenheid van MVO Nederland.

"Het lukt Oddessey Solutions om complexe technische zaken, klein en behapbaar te maken."

Doordat Oddessey Solutions een heldere werkwijze hanteert, konden ze aan al onze eisen voldoen. Bovendien begeleidde zij het project volgens een duidelijk proces. Dit resulteerde in een erg prettige samenwerking en een uitstekend resultaat. Oddessey Solutions schept duidelijke en realistische verwachtingen en maken die ook waar door een snelle en flexible dienstverlening.

Iris Carolina de Roos - de Gruijter

MVO Nederland